Közösség

A BodyBoom Megérkezett Magyarországra.

Csatlakozz Te is a BodyBoom nemzetközi rajongóihoz és mutasd meg Te, hogy használod a Body Boom termékeket!

1, Próbáld ki a BodyBoom termékeket.

2, Készíts magadról egy BOOMbasztikus fényképet.

3, Töltsd fel az Instagram oldaladra és add meg a #bodyboom_hungary hashtaget és mutasd meg másoknak, hogy Neked milyen a BodyBoom életérzés.

„Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a BodyBoom testradírt. Régóta szemezek vele, de maximálisan elégedett vagyok. Elsőnek a kókuszos illatot választottam. A nedves bőrömön mindössze 5 percig hagytam felkenve, és már amikor mostam le, érezhető volt, hogy eszméletlenül puha a bőröm. Azt hiszem innentől heti rendszerességgel használni fogom. Halmosi Viktória #vikihalmosii #bodyboom_hungary ”
BodyBoom testradír - Halmosi Viki
HALMOSI VIKTÓRIA#vikihalmosii
„Először Zanzibárba vittem el magammal ezt a „srácot”, és nagyon jó munkát végzett. Az esküvő előtt segített, hogy tökéletesen sima bőröm legyen. Nem titkolom, hogy az egyik ok, amiért magammal viszem a nyaralásra, hogy olyankor kicsit rendetlenek lehessünk, és ne törődjünk azzal, hogy utána fel is takarítsunk! Imádom, mikor lemegyek a partra, bemasszírozom az egész testemet a bőrradírral, várok néhány percet a napsütésben, és beleugrok a vízbe! Hatalmas élmény!”
WHAT ANNA WEARSwww.whatannawears.com
„Tesztelve! Aki szereti a kávé erejét, annak teljes szívvel ajánlom ezt a testradírt! :) ”
@maffashion_official
„BodyBoom és #chic leszek!”
@catewalk
„Ami az eredményeket illeti, a legfontosabb dolog természetesen a rendszeresség - legalábbis amikor jön a feszesítés, mert a bőr azonnal simává válik. Ezen a ponton a kávé egyértelműen top összetevő (...). Ebben nincs meglepetés - a termék úgy működik, ahogy kell, és a siker receptje olyan egyszerű, hogy nem tudod elrontani.”
„Második reeelax nap :) Szeretek mindent, ami annyira finom illatú, hogy szinte meg tudnám enni! #goingtobebeautiful #kisskissboomboom”
@sylviagaczorek
„Az illata egyszerűen isteni! A bőröm illata a testradír használata után leírhatatlan (...), olyan illatod lesz tőle, mint a legjobb minőségű csokoládénak, amit épp most bontasz ki a csomagolásából.” „Mindig, amikor ezt a testradírt használtam, az volt a benyomásom, hogy valójában minden egyes alkotóelem, amelyet a gyártás során felhasználtak, nagyon jól átgondolt, és nincs benne semmi olyan, ami ne lenne hasznos és ne segítene valamiben.”
Ewa csak belebújik a cuki pizsamámba és máris BOOMbasztikusan néz ki!
@chodakowskaewa
„Alig várom, hogy kipróbáljam Őt! ;)”"
Paulina
Minden lány fenomenálisan néz ki a pizsamámban :) @mirabelove is pontosan tudja, hogyan legyen BOOMbasztikus ;)
@mirabelove
„@bodyboom_official gondoskodik róla, hogy a bőröm hidratált és sima legyen!”
@llealicious_
„Elmondanám, hogy nem csak a testradír egy BOOM, hanem a termék marketingje és a promóciója is, mert szó szerint egyik napról a másikra lett szuper népszerű!”
RockGlamPrincesswww.youtube.com
Világjáró is vagyok. @krollnatalia-val egzotikus tengerpartokat látogatunk :)
@krollnatalia
„Beleszerettem ebbe a BodyBoom testradírba!”
@passion4fashion.com.pl
„Imádom a kávés testradíromat, amit a @bodyboom_official-től kaptam! Egy olyan kávéimádónak, mint amilyen én vagyok, ez a létező legjobb kikapcsolódás a test és az érzékek számára!”
@styloly
„Úgy hiszem, a BodyBoom a legnépszerűbb és legtrendibb testradír a neten. És számomra ez nem meglepő - ez az elbűvölő csomag 200 gramm finom illatú, használatra kész kozmetikumot tartalmaz, ami tényleg működik! Látható hatásai az első használat után azonnal érzékelhetők. (...) ezek a testradírok olyan kalóriamentes finomságok, amiket nem kell magunktól megvonnunk! ;).”
AGATA BIELECKAwww.agatabielecka.pl
A lányok imádják természetes alkotóelemeimet! ;)
@thisissovegan
Nehéz kordában tartani magad, mikor egy olyan pasi sétál be hozzád, mint a Csábító Eredeti ;)
@deynn hazahozott és nem tudott ellenállni a királyságomnak :)
@deynn
„Miután kipróbáltam ezt a testradírt, a bőröm sokkal nyugodtabb, simább, hidratáltabb és feszesebb lett – így utána nem volt szükségem bármilyen más kozmetikum használatára, balzsamra vagy bármi másra. Jobb mint bármilyen home-made testradír? Kétségtelenül IGEN!”
BLOND HAIR CAREwww.blondhaircare.com
„Elképesztő ez a testradír a @bodyboom_official-től ! A bőröm annyira sima és puha, hogy el sem hiszem! <3”
@warszawskalala
„Amikor radírozod a tested és kijössz a zuhany alól, olyan érzést kelt, mintha a tested folyamatosan hidratált lenne.”
Make-Up Todaywww.youtube.com
Imááádom az érzéki modellek testét… Zuza akaratlanul is beleszeretett az Érzéki Eper illatába!
@zuzol
„Kellemes esték a barátommal és a BodyBoommal!
Agata
„Nézzétek meg a @bodyboom_official -t!
@forsurprise
„Hogy őszinte legyek, nem igazán hittem a testradír különleges tulajdonságaiban, de igen szépen meglepett! Más hasonló termékekhez viszonyítva, amiket eddig használtam, ez egyszerűen tökéletes! (…) A bőröm most olyan finom és puha, és valahányszor csak használom, érzem hogy az egész napos járkálás után elfáradt lábaim végre megpihenhetnek. Ami magát a testradírt illeti, a zárható csomagolásnak köszönhetően nagyon könnyű frissen tartani. Nem szárad meg a bőrön, és nem hagy nagy rendetlenséget maga után – ez nagyon nagy előny!”
FITNESS.SPORT.plwww.fitness.sport.pl
Na ezt nevezem én „relaxáló tusolásnak”! @whatannawears már tudja, mennyire Csábító vagyok… ;)
@whatannawears
„Imádom az egész testemen használni. Már az első alkalom után észrevettem, hogy az arcom sokkal simább és fényesebb, mint előtte volt. Emellett annyira könnyű és kellemes a termék használata, hogy el sem hinnéd! Amikor a test radírozására kerül a sor, nagyon eredményes és nem kell aggódnom, hogy a kellemes esték túl hamar véget érnek. Rendszeresen, egy héten háromszor találkozunk, és úgy gondolom, hogy valami komoly dolog folyik itt :) Ráadásul észrevettem, hogy csökkent rajtam és néhol még el is tűnt rólam a narancsbőr – emiatt imádom a legjobban! Nem fogsz soha más férfira gondolni, miután megismerted ezt a BOOMbasztikus srácot!”
@martakucci és Bulis Kókusz partyzni megy #coffeekiss #newlove #georgeussmell #smoothskin #girlythings
@martakucci
„A bőr, miután átmasszíroztuk a testradírral, selymesen sima lesz, nem csak a benne lévő gyöngyöknek köszönhetően, hanem alapjának is, ami három olajból áll: argán, makadámia és mandula. Tudva, hogy 100%-ban Lengyel termék, nagyon büszkévé tesz! A testemről való gondoskodás elérte a legmagasabb szintű élvezetet.”
IDALIA STYLEwww.idaliastyle.pl
Az Érzéki Eper illata olyan elragadó, hogy képtelen vagy nem beleszeretni! :)
@glamssecret
A Csábító Eredeti egy igazi nőcsábász! Randi két lánnyal egyszerre? Hát… miért is ne! ^^
„Kávéfüggő vagyok, és nem csak inni szeretem!!!!! elképesztő cucc :)”
@kortakinga
Aranyos, kényelmes és szexy! - @localprincessp jól tudja, hogy ilyen kombináció csak a BodyBoom-ban létezik!
@localprincessp